Acaba de finalitzar el projecte Acompanyament a la inserció laboral de persones i col·lectius en situació vulnerable: formació i competències per a la feina, subvencionat per la Obra Social de La Caixa.
Durant aquest any hem treballat en la creació d’un itinerari d’inserció sociolaboral, on hem fet cursos de català i castellà, així també com cursos d’alfabetització digital on els usuari/-es han adquirit autonomia.
Hem aprés a redactar i adaptar el cv, a saber quins canals de recerca de feina existeixen així com planificar i organitzar la seva recerca de feina. Hem adquirit tècniques per saber afrontar una entrevista de treball a nivell de comunicació verbal i no verbal.
Durant tot el procés hem treballat competències transversals, i les persones han après a identificar i expressar les seves competències.
Durant aquest any de desenvolupament del programa, estem satisfetes ja que les persones participants s’han implicat i han guanyat autonomia, motivació i autoestima envers a la recerca de feina.