L’Associació Anadromes celebra una jornada per a presentar els resultats del programa de 2014

Des de l’Associació Anadromes hem fet una jornada per presentar la feina feta durant el 2014 adreçada, sobretot, a la millora de l’ocupabilitat de la ciutadania en situació d’atur de L’Hospitalet. Al llarg d’aquest any l’associació, conjuntament amb l’Associació de veïns de Collblanc – La Torrassa, hem atès un total de 289 usuaris i usuàries.

La jornada ha tingut lloc a Torre Barrina (Centre Municipal de Creació Multimèdia de L’Hospitalet) i ha comptat amb la presència de diferents responsables tècnics de les entitats que hi participen i de diferents àrees de l’Ajuntament de L’Hospitalet i la Diputació de Barcelona.

Des de l’associació i a través del programa de 2014 “Anadromes: Objectiu Formació per a la millora de l’ocupabilitat” hem treballat per millorar les condicions d’ocupació de les persones en situació d’atur, a partir d’accions de formació, orientació i suport.

El programa ha rebut subvencions per part de l’Obra Social “la Caixa”, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, així com el suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet.